Sałatka z jabłkiem i rukolą
- 20g (garść) rukoli
- 125g (1/2 kostki) twarogu
- 100g (1/2 sztuki) jabłka
- 10g (1 łyżka) oleju sezamowego
- 10g (1 łyżeczka) pestek dyni
- 5g (1 łyżeczka) erytrolu do smaku
Rukolę umyć, przełożyć na talerz, na wierzchu ułożyć kawałki jabłka i pokruszony twaróg. Całość skropić olejem, posypać erytrolem oraz pestkami dyni.
Kontakt:
- 504 059 189
mgr Kamil Osowski
OPINIA PACJENTA: Pań Kamil bardzo sympatyczny.Ulkada bardzo fajna dietę dania proste do przygotowania i co najważniejsze bardzo dobre.Sluzy poradami podczas trwania diety.Corka schudła 12 kg w bardzo prosty sposób nauczyła się od Pana Kamila tak bilansować dietę,żeby było zdrowo i ...
29.03.2023
Twój komentarz